Sony onthult volgende week zijn nieuw PlayStation-abonnement ‘Spartacus’

In de loop van volgende week onthult Sony zijn concurrent voor de Xbox Game Pass. Ik ben allicht niet de enige die enorm uitkijkt naar deze onthulling. De nieuwe abonnementenservice van Sony, zou de naam Spartacus krijgen, en brengt de bestaande formules van PlayStation Plus en PlayStation Now samen tot één geheel.

Het financiële persbureau Bloomberg had gemeld dat Sony al enige tijd bezig is om een abo-dienst te maken, dat de concurrentie kan aangaan met de Xbox Game Pass. Als je weet dat de Xbox Game Pass ongelooflijk succesvol is bij zowel Xbox -als PC gamers, dan zal Sony er toch voor moeten zorgen dat Spartacus er van de eerste keer boenk op zit.

Zoals we al wisten, zal de Spartacus service drie verschillende formules aanbieden. Het “Essential niveau” biedt alle PlayStation Plus features aan, zoals de gratis maandelijkse games, en de extra gratis packs. Het prijskaartje van deze formule zou €10 bedragen.

Met het “Extra niveau” krijg je toegang tot een bibliotheek van verschillende games die je gratis kan downloaden. Helaas zou er geen sprake zijn van first-party titels. Deze formule zou €13 kosten.

Als laatste formule is er nog het “Premium niveau”. Hier zou je uitgebreide demo’s kunnen testen, een mogelijkheid van streamen van games, en een keuze uit heel wat PlayStation Classics games. Het prijskaartje van deze formule bedraagt dan weer €16.

Wie ervoor kiest om een jaarabonnement te nemen, zou kunnen genieten van korting. In de loop van volgende week zouden we meer te weten komen, en houden we jullie natuurlijk op de hoogte hiervan.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.