Britse Xbox store lekt releasedatum A Plague Tale: Requiem

A Plague Tale: Innocence al gespeeld? Dan kijk je net als ik ongetwijfeld uit naar de release van de opvolger, A Plague Tale: Requiem. Met wat geluk moeten we niet te lang meer wachten.

Het ziet er naar uit dat een overenthousiaste werknemer bij Microsoft/Xbox, en misschien een grote fan van het origineel, al dan niet per ongeluk de releasedatum online heeft geplaatst van A Plague Tale: Requiem.

Als we de Britse Xbox store mogen geloven, dan zou de game op 17 juni verschijnen. Ontwikkelaar Asobo heeft echter zelf nog niets bevestigd. Dus nog even afwachten of het zo is natuurlijk.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)