Je kan Far Cry 6 nu gratis te spelen, inclusief Stranger Things-crossover missie

Far Cry 6

Far Cry Primal blijft nog steeds mijn favoriete Far Cry game, maar van de ‘gewone’ Far Cry-titels is Far Cry 6 toch wel mijn favoriet. Als je dit zelf wil testen, dan hebben we goed nieuws voor jou.

Far Cry 6, de meest recente titel uit Ubisofts open-wereld FPS-reeks, is dit weekend volledig gratis te downloaden en te spelen op alle platformen.

Dit tussen 24 en 27 maart gratis op Xbox Series X/S, Xbox One, PS5, PS4 en pc via de Epic Games Store en de Ubisoft Store.

Nieuwe spelers kunnen de game nu al pre-loaden op pc- en PlayStation-consoles zodat ze meteen aan de slag kunnen met de game eens de trial begint. De trial biedt volledige toegang tot alle gratis reeds verschenen downloadbare content, co-op en de aankomende Stranger Things crossover uitbreiding.

Heb je daarna zin om de game te kopen, dan krijg je korting en blijft al je progressie behouden.

Check hier onze review van Far Cry 6

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)