EA Sports PGA Tour uitgesteld tot voorjaar 2023

EA PGA Tour

Gamers die graag een balletje slaan op een golfterrein of in hun woonkamer (waarom niet), die kijken waarschijnlijk wel uit naar EA Sports PGA Tour. Wel we hebben slecht nieuws: ze moeten maar liefst een jaar langer wachten.

Ook al had de game niet echt een vaste releasedatum toch ging iedereen er vanuit dat we dit jaar met PGA Tour aan de slag zouden kunnen.

Maar bon we zullen dus moeten wachten tot in de lente van 2023. Dat laat de studio, zonder een reden te geven, weten via de officiële Twitter-pagina.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)