Battlefield Portal zal minder spelmodi bevatten, maar vaker vernieuwen

Als er in Battlefield 2042 één modus is die swingt als een tiet, dan is dat Portal. Je zou dan denken van eraf te blijven en niet te ‘frutselen’ aan het concept. Maar EA zou EA niet zijn als ze dat net wel gaan doen. En dit vanaf morgen…

EA heeft namelijk laten weten dat het vanaf morgen wat in Battlefields 2042 populaire Portal-soep gaat roeren.

De volgende update voor de zogenaamde featured experiences in Battlefield 2042’s Portal zal de werking van de featured modes veranderen. Dit met een wijziging in zowel het aantal featured experiences als hoe vaak ze vernieuwd worden.

Dat laat de studio zelf weten via de Battlefield Direct Communication Twitter-pagina. Daar lezen we dat het aantal experiences dat wordt uitgelicht zal worden teruggebracht van vijf naar twee. Wel voegt de ontwikkelaar er nog aan toe dat de modi nu twee keer per week worden vernieuwd in plaats van één keer.

DICE voegt daar nog aan toe dat de bedoeling van deze wijzigingen is om meer de focus te leggen op de spelmodi wanneer ze worden uitgelicht. Dit door het aantal dat per keer wordt uitgelicht te verminderen.

Verder introduceert DICE ook een nieuwe Friday Night Battlefield-ervaring, die elke vrijdag via Portal 24 uur lang beschikbaar zal zijn, met elke week een nieuwe spelervaring.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)