World War Z: Aftermath gratis Update “Cut & Mend” nu uit op PC en consoles

World War Z

Toeval of niet? Nadat we met ons coöp-trio Remnant: From The Ashes, Aliens: Fireteam Elite en Extraction hebben uitgespeeld, beginnen we met World War Z. En nu krijgt deze net vandaag een gratis update.

De gratis nieuwe “Cut and Mend” update is nu beschikbaar voor Focus Entertainment en Saber Interactive’s co-op zombie shooter World War Z: Aftermath.

Spelers kunnen het nieuwe Sword-meleewapen en de ACW-geweervariant pakken, beide speciale beloningen voor verzameljagers die krachtige perks bieden in een vuurgevecht. De update voegt ook de mogelijkheid toe om snel te wisselen tussen verschillende perk loadouts voor elke klasse, nieuwe items voor de medkit slot zoals adrenaline, die je uithoudingsvermogen verhoogt en kan worden gebruikt om jezelf te reanimeren, en bandage kits, die kunnen worden gebruikt om teamgenoten te genezen, plus gloednieuwe cosmetische items.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)