Rallyrijden in WRC 10 kan nu ook op de Nintendo Switch

WRC 10

Liefhebbers van het betere racegeweld in modder, sneeuw of op asfalt kunnen vanaf vandaag ook hun hart ophalen op de Nintendo Switch met WRC 10.

De game, ontwikkeld door KT Racing Studio, was sinds vorig jaar ook al te spelen op PC en de PlayStation- en Xbox-consoles. Maar wie ook graag onderweg aan slag gaat met deze best pittige rallygame, kan dat nu dus doen op zijn Nintendo Switch.

Het gaat hier om compleet dezelfde game als op de andere consoles, al moet je uiteraard inboeten op de grafische kwaliteit. Maar dat weet je natuurlijk als je dergelijke games op je Switch speelt.

Ik reviewde vorig jaar de game op PlayStation 5 en zag dat KT Racing Studio mooie stappen vooruit zette met WRC 10.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.