Launch trailer Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5

Monster Energy Supercross 5

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One. De PlayStation-versie biedt een gratis upgrade van PS4 naar PS5, de Xbox-versie biedt Smart Delivery.

De traditionele Career Mode keert terug en biedt meer realisme. Spelers beginnen in de 250SX Futures Class om op eigen houtje de glorie van een Pro in de 450SX Class te bereiken. Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5 introduceert het Rider Shape System, een nieuwe en exclusieve feature voor de Career Mode die ervoor zorgt dat valpartijen of blessures hun invloed op de prestaties van coureurs doen gelden. Gelukkig kunnen spelers hun coureurs in vorm houden door ermee te trainen of specifieke taken te voltooien!

De game biedt een nieuwe gameplay-ervaring die perfect is voor zowel beginners als hardcore gamers. De Future Academy, met als gastheer de GOAT Ricky Carmichael, levert alle informatie die beginners nodig hebben om hun eerste stappen in de Supercross-wereld te zetten. De tutorial leert spelers alles wat ze moeten weten om zich van Beginner tot Pro te ontwikkelen. Daarnaast zijn er vele opties die races voor iedereen toegankelijk maken, zodat elk type speler van de Supercross-ervaring kan genieten.

De klassieke Track Editor is terug met een nieuwe feature: de Rhythm Section Editor. Spelers kunnen nu complete modules mixen en matchen om complexe prefab-banen te ontwerpen, om die vervolgens met de community te delen.

Na het succes van de vorige editie, keert ook de Track Editor Contest terug. Deze biedt spelers de kans dat hun zelfgemaakte baan in het echt wordt nagemaakt, als onderdeel van het Official 2022 Championship. Deze unieke feature vertegenwoordigt een unieke kans in de videogame-industrie: dat echte coureurs tijdens het  2022 Monster Energy AMA Supercross Championship zullen racen op een door een speler ontworpen track.

Compound is een uitkomst voor spelers die solo of met hun vrienden willen racen in een nieuwe open wereld-omgeving met nieuwe tracks, diverse cross-uitdagingen en verzamelbare voorwerpen om extra uitrusting mee te ontgrendelen.

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5 bevat ook een split-screen-stand, zodat spelers direct tegen elkaar op hetzelfde beeldscherm kunnen spelen, en online-multiplayer met cross-gen matchmaking.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)