Nacon toont gameplay van Clash: Artifacts of Chaos

Tijdens de ID@Xbox Showcase van 16 maart, presenteerden de Franse uitgever Nacon en de Chileense studio ACE Team de eerste gameplaybeelden van Clash: Artifacts of Chaos.

Deze game, die verschijnt in november 2022, biedt een unieke mix van verkennen en ongewapende gevechten. De speler sluit in de game vriendschap met een kwetsbaar wezen dat tegen huurlingen beschermd moet worden, in een universum dat op even stijlvolle als verrassende manier is vormgegeven. 

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)