Volg de Harry Potter Hogwarts Legacy State of Play hier live om 22u00

Morgenavond pakt Sony uit met een State of Play die volledig in het teken staat van de langverwachte Harry Potter-game Hogwarts Legacy. Vandaag krijgen we al een aperitiefje aangeboden in de vorm van een korte teaser.

UPDATE: Je kan de uitzending om 22u00 hieronder LIVE volgen!

Nog heel eventjes geduld en dan komt de magie tot leven op onze schermen. Wat je allemaal mag verwachten, dat lees je in dit artikel.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)