Cartoonist Jeroom ontwerpt een cool design voor Gran Turismo 7

Cartoonist Jeroom Snelders, bekend van zijn absurde humor en surrealistische situaties, en ook van jury in De Slimste Mens, heeft een livery ontworpen in voor Gran Turismo 7. Het autodesign is nu te bekijken en te gebruiken om mee te rijden in GT7.

Jeroom is al jaren een gepassioneerd autoliefhebber en leeft zich als grafisch vormgever regelmatig uit met cardesigns. Hij was dan ook de ideale man om de Livery-editor modus te testen. Zijn GT7-design werd voor de gelegenheid in het echt op een VW Golf GTI gewrapt. Resultaat: een hilarisch ontwerp met een liggende Jeroom waar je van alle kanten naar kan kijken om steeds nieuwe verrassende elementen te ontdekken.

Jeroom: “Mijn eerste design was voor een sportwagen van Tom Boonen. Cardesigns ontwerpen is een uitdagende stiel. Je moet 3D-denken en met heel andere vormen dan op papier werken. Het moet ook iets zijn dat tijdloos is. Een flauwe, snelle mop, dat werkt niet. Als ik het doe, dan wil ik het goed doen. Daarom ontwerp ik er niet zoveel op een jaar. Maar diegene die ik doe, zijn wel echt fantastisch, zoals deze voor Gran Turismo 7. Met GT7 kan je zelf liveries maken en de mogelijkheden zijn echt wel indrukwekkend. Ik heb er zoveel mogelijk uit willen halen.”

De Livery-editor in GT7 is een functie waarmee je auto’s in de game, kan designen en wrappen. Dankzij individuele en uitgebreide bewerkingstools zijn er oneindig veel opties om het design van auto’s, helmen en racepakken aan te passen. Denk aan logo’s, teksten, foto’s, kleuren… In combinatie met de mogelijkheid om zelfgemaakte vectorgraphics te uploaden naar de game, kunnen spelers met relatief weinig moeite indrukwekkende liveries maken.

Jeroom en PlayStation lanceren ook een wedstrijd waarmee je de livery van Jeroom op jouw auto kan winnen. De wedstrijd start vandaag en loopt nog tot 26 maart 2022.

Hoe kan je meedoen?

  1. Design je livery in Gran Turismo 7
  2. Deel het design met de hashtag: #GT7LiveryCompetition op social media voor 26 maart
  3. Check vanaf 28/3 of je bij de finalisten bent
  4. De winnaar wint de door Jeroom ontworpen car wrap op zijn/haar eigen auto

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Cartoonist Jeroom ontwerpt een cool design voor Gran Turismo 7'

  1. hmm, nu de servers van gt7 aan de praat krijgen en dan kunnen we beginnen 🙂

Reacties zijn gesloten.