Brawlhalla’s nieuwe Legend, feeënkoningin Arcadia, is nu beschikbaar

Vandaag maakt Brawlhalla’s 55e nieuwe mystieke Legend, Arcadia, haar magische debuut samen met het jaarlijkse Luck o’ the Brawl Event.

Arcadia, de feeënkoningin, is een wijze leidster die nobel en begaand regeert over de Fangwild. Uitgerust met een grootzwaard en een speer wordt ze vergezeld door haar trouwe oorlogskever, Domo. Daarnaast worden haar kenmerkende aanvallen mede mogelijk gemaakt door magie. Ook kan Arcadia vliegen met haar betoverde vleugels en achtervolgt ze vijanden op het veld.

Arcadia is nu verkrijgbaar voor 7.200 Gold en lanceert met drie skins voor 140 Mammoth Coins per stuk.

  • Rogue Queen Arcadia
  • Carapace Armored Arcadia
  • Briar Rose Arcadia

Dit zijn Arcadia’s zes verfijnde Signature aanvallen:

·         Speer Signatures

  • Side Signature

Na Domo te hebben opgeroepen van onder de grond, stormt de kever naar voren en ramt tegenstanders met zijn scherpe hoorn. Voordat Domo weer ondergronds gaat, gebruikt hij zijn hoorn om tegenstanders de lucht in te slaan. Arcadia kan er dan af springen en ze met haar speer slaan.

  • Neutral Signature

Arcadia fladdert met haar vleugels en laadt haar magie op, waarna ze met haar speer een draaiende aanval op haar tegenstander uitvoert. Deze aanval gooit haar tegenstander de lucht in, zodat ze een tweede aanval met de speer kan uitoefenen die er weer voor zorgt dat haar tegenstander de lucht in vliegt.

  • Down Signature

Arcadia tilt haar speer op en draait hem rond om haar aanval op te laden. Vervolgens springt Arcadia in de lucht en stuurt ze haar magie naar beneden in een werveling, die haar vijand insluit voordat ze weer verdwijnt.

·         Grootzwaard Signatures

  • Charged Side Signature

Ze slaat een krachtige slag met haar grootzwaard die haar vijanden verweert. Nadat de Side Signature is opgeladen, slingert ze een zwerm magie naar haar tegenstanders die hen in een draai van 360 graden naar achteren duwt.

  • Neutral Signature

Ze houdt haar grootzwaard boven haar hoofd en lanceert dan haar tegenstander in de lucht met haar magie die daar een handje bij helpt. Wanneer deze Signature is opgeladen, fladdert Arcadia met haar vleugels om zich op te laden en om haar magie op te roepen. Hierna springt ze in de lucht terwijl de magie rond haar grootzwaard draait

  • Down Signature

Ze tovert een wervelwind van magie boven haar hoofd en stuurt deze voorwaarts, resulterend in haar tegenstanders die ingesloten worden.

Het Luck of the Brawl-evenement, dat ook vandaag van start gaat, bevat een gloednieuwe skin voor Isaiah, twee nieuwe Avatars, een KO-effect en Lucky Clover-kleuren die voor alle Legends verkrijgbaar zijn. Eerdere Luck o’ the Brawl Skins, Avatars, en KO Effect zijn nu weer verkrijgbaar.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)