Donderdag krijgen we de eerste bewegende beelden te zien van Harry Potter: Hogwarts Legacy

Expecto Patronum beste vrienden! Nu donderdag krijgen we de eerste beelden te zien van de langverwachte Harry Potter-RPG Hogwarts Legacy. Beelden waar onze eigen leerlingtovenaar Ardtieboy ongetwijfeld keihard naar uitkijkt. Of doet hij dat stiekem voor de virtuele versie van Emma Watson?

Wie zal het zeggen? Wat wel zeker is, is dat we deze week op donderdagavond ons kunnen vergapen aan de eerste bewegende beelden.

Sony PlayStation stuurde het bericht zelf de wereld in via de officiële blog. De State of Play wordt in mekaar gebokst met uitgever Warner Bros. Games en ontwikkelaar Avalanche Software.

Avalanche Software and Warner Bros. Games are happy to partner with PlayStation to bring you a special edition of State of Play entirely dedicated to Hogwarts Legacy. The broadcast will begin this Thursday, March 17 at 10 PM CET.

Wat mogen we verwachten? Centraal staat uiteraard de game zelf, en de studio zegt dat we kunnen rekenen op veertien minuten gameplay van Hogwarts Legacy op een PlayStation 5.

De uitzending zelf zal zo’n 20 minuten duren en je kan deze bekijken op donderdag 17 maart om 22u00 via  YouTube en Twitch.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)