De Legacy of the Bretons begint met The Elder Scrolls Online: Ascending Tide

Vandaag verschijnt de eerste DLC voor de verhaallijn ‘Legacy of the Bretons’ van 2022. The Elder Scrolls Online: Ascending Tide is nu verkrijgbaar voor alle PC-/MAC- en Stadia-spelers. De nieuwe DLC wordt 29 maart uitgebracht op Xbox- en PlayStation-consoles.

Het jaar begint met een paar nieuwe PvE-dungeons: Shipwright’s Regret en The Coral Aerie. 

Spelers kunnen uitkijken naar de terugkeer van een aantal helden uit vorige ESO-avonturen. De nieuwe DLC begint met een gedurfde reddingsactie van Jakarn van de mysterieuze Ascendant Order. Hiervoor werk je samen met Captain Kaleen voor een heldhaftige overval op de Coral Aerie, maar je moet oppassen voor de duistere krachten die het Bretonse volk bedreigen. De Coral Aerie is een prachtige maar verraderlijke locatie, een perfect voorproefje van de visuals die eraan komen in 2022.

Spelers kunnen ook een verlaten griezelige scheepswerf ontdekken die bekend staat als Shipwright’s Regret. De legendarische All Flags Navy was naar verluidt de grootste vloot in de geschiedenis van Tamriel en ligt nu in puin waar ondode vijanden huishouden in de ruïnes.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)