Soldier Boy en Crimson Countess onthuld in The Boys S3-trailer

Zelf heb ik geen abonnement op Prime Video maar volgens onze auron_sagara moet ik er wel eentje nemen om de serie The Boys, waar hij grote fan van is, te kunnen checken. Ik zal er eens over nadenken.

Op het voorbije SXSW pakte Prime uit met een teaser trailer voor het derde seizoen van The Boys. Een trailer waarin Soldier Boy en Crimson Countess, mij dus totaal onbekend, werden onthuld.

The Boys, gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van Garth Ennis en Darick Robertson, speelt zich af in een fictief universum waar superhelden echt zijn, maar gecorrumpeerd worden door bedrijfsbelangen en een toxische, door beroemdheden geobsedeerde cultuur.

De meest elitaire groep superhelden heet The Seven, en die worden beheerd door de Vought Corporation, die de superhelden creëerde met een stof genaamd Compound V. The Seven worden geleid door Homelander, een gewelddadige en onstabiele psychopaat, vermomd als de All-American held.

Homelander’s tegenhanger als hoofd van de titulaire “Boys” is Billy Butcher, een zelfbenoemde burgerwacht die het slechte gedrag van de Seven wil stoppen, vooral dat van Homelander, die Butcher’s overleden vrouw op brute wijze heeft verkracht.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)