Nieuwe Tarantino-achtige Wanted: Dead-trailer mengt bloed, zweet en stijl

Eerlijk? Wanted: Dead was me totaal onbekend. Nochtans is dit een game die de mosterd haalde bij kleppers als Devil May Cry, Bayonetta en Ninja Gaiden. Op SXSW serveerde het team achter deze game, 110 Industries, ons een eerste gameplay trailer.

De Wanted: Dead-trailer is een perfecte belichaming van de unieke mix van gelikt geweld, humor en bombastische actie. Met andere woorden vakkundig georkestreerde kakofonie van geweld die een voorproefje biedt van de spectaculaire gevechten die je te wachten staan.

Het spel speelt zich af in een donker en gevaarlijk cyberpunk Hongkong en plaatst ons in de rol van Lt. Hannah Stone, leider van een eliteteam dat bekend staat als de “Zombie Squad”, die buiten het bereik van de traditionele politiemacht werken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)