Je kan Rainbow Six Siege gratis spelen tot 24 maart

Op zoek naar een uitdagende, tactische team based shooter om met je vrienden te spelen waarin geen aliens zitten? Check!

Vanaf vandaag 20u00 Tot en met 24 maart kan je gratis aan de slag met Rainbow Six Siege, en dit op de verschillende platformen.

En het is geen veredelde demo hoor. Je kan de volledige game spelen, met daarin alle mappen, modi en Operators. Besluit je de game te kopen, dan blijft je progressie behouden en krijg je zelfs 75 procent korting via Ubisofts officiële verkoopkanalen.

Met het weekend voor de deur een goed idee.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)