Disney Plus lost officiële trailer voor nieuwste MCU spinoff serie: Ms. Marvel

Wat ben ik blij dat ik Disney Plus heb. Als fan van zowel Star Wars als Marvel kom ik immers helemaal aan mijn trekken op dat kanaal. Op 8 juni krijgen we er nog een coole serie bij, namelijk Ms. Marvel.

Kamala Khan, alias Ms. Marvel, is een Pakistaanse tiener die in Jersey City woont. Ze is een grote fan van comics, aanbidt Carol Danvers/Captain Marvel, en fantaseert om op een dag zelf een superheld te worden. En dan komt die dag.

Haar krachten komen van de Terrigen nevels, wereldwijd vrijgegeven in een cross-over verhaal, de “Inhumanity.” De nevels activeerden slapende Inhuman cellen in verschillende mensen, Kamala inbegrepen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)