EA annuleert EA Play Live-event voor 2022

Nu het leven beetje bij beetje weer zijn gewone gangetje gaat, komt er ook wat nieuws over E3, Gamescom en Microsofts Showcase. De enige die niet van zich zal laten horen is Electronic Arts.

De studio heeft namelijk besloten om het EA Play Live-event voor 2022 te annuleren. Dat verrassende nieuws heeft de studio zelf bevestigd aan IGN. In plaats daarvan zal het meer info vrijgeven over zijn games wanneer de “tijd rijp is voor elk van hen.” Hieronder de volledige verklaring:

We houden van EA Play Live omdat het onze manier is om in contact te komen met onze spelers en te delen wat er nieuw is met jullie allemaal. Dit jaar staan de dingen echter niet in de rij om jullie alles op één datum te laten zien. Er gebeuren spannende dingen in onze studio’s van wereldklasse en dit jaar zullen we veel meer over deze projecten onthullen wanneer de tijd rijp is voor elk van hen. We kijken ernaar uit om het hele jaar door tijd met u door te brengen!

Zou dit de echte reden zijn?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)