Monster Hunter Rise: Sunbreak verschijnt op 30 juni

Tijdens een digitaal Monster Hunter-evenent heeft producer Ryozo Tsujimoto vandaag een nieuwe trailer onthuld voor Monster Hunter Rise: Sunbreak, een enorme uitbreiding voor Monster Hunter Rise. 

De nieuwe trailer gunt ons een blik op het nieuwe verhaal, de nieuwe Elgado Outpost-hub, de nieuwe monsters, en de nieuwe vaardigheden die we na het voltooien van het verhaal van de hoofdgame kunnen leren. Het digitale evenement bood ons ook een eerste, diepgaande blik op de content van Monster Hunter Rise: Sunbreak.

Daarnaast werd aangekondigd dat deze uitbreiding op 30 juni 2022 verschijnt voor de Nintendo Switch, en dat de uitbreiding vanaf vandaag beschikbaar is voor pre-orders.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)