Grand Theft Auto V en GTA Online stappen het next next-gen tijdperk in met launch trailer

We hebben er even moeten op wachten, maar nu is het zover. Zowel Grand Theft Auto V als GTA Online zetten hun eerste stappen in het nieuwe next-gen tijdperk.

Grand Theft Auto V en GTA Online zijn vanaf nu beschikbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S. De games zijn nu verkrijgbaar met een groot aantal upgrades voor nieuwe en terugkerende spelers.

Waar kan je zoal op rekenen:

Verbluffende Visuals

Verbeterde niveaus van natuurgetrouwheid en prestaties met drie nieuwe gedetailleerde grafische modi om je gameplay-ervaring aan te passen. Vanaf nu met maximaal 4K-resolutie, tot 60 frames per seconde, HDR-opties, ray tracing, verbeterde texture kwaliteiten, en nog veel meer.

Snellere laadtijden

Krijg nog eerder toegang tot het actiespel nu de werelden van Los Santos en Blaine County sneller laden dan ooit tevoren.

Meeslepende besturing

Ervaar nieuwe niveaus van reactiesnelheid met Haptic Feedback en verbeterde dynamische weerstand via de Adaptive Triggers op de draadloze DualSense-controller van PlayStation 5, waaronder weerseffecten, ruwe wegoppervlakken, explosies, directionele schade en nog veel meer.

3D Audio

Hoor de geluiden van de wereld met uiterste precisie: het gaspedaal van een gestolen racemonster, het geratel van vuurgeweld, het gebrul van een helikopter boven je hoofd, en nog veel meer.

Ervaar bovendien de dynamische en steeds veranderende wereld van GTA Online, waarin je van straatdief kan uitgroeien tot de leider van je eigen criminele imperium.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)