PlayStation 5-gamer krijgt geweldig geschenk van zijn vriendin

Zelf mag ik absoluut niet klagen van mijn vrouw. Reeds meer dan 25 jaar verdraagt ze mijn gaming fratsen, en dat zijn er ondertussen al heel wat. Ik kan me echter voorstellen dat niet iedereen zijn partner fan is van zijn/haar gaming activiteiten. Ook Reddit user showdown311 behoort tot het rijtje der gelukkig getrouwde/verloofde/verliefde gamers.

Reddit user showdown311 pakt op Reddit uit met een geweldig verjaardagscadeau dat hij van zijn vriendin gekregen heeft, namelijk een verjaardagstaart volledig in het teken van PlayStation 5 met daarbij een PS5-controller gemaakt van rice crispies. Yummie!

De taart werd wel gemaakt door een vriend van zijn vriendin.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)