Dead Space Remake-vergelijkingsvideo toont verbeterde graphics en audio

Dead Space

Vorige week kregen we de eerste beelden te zien en te horen van de Dead Space Remake. Qua release weten we al dat we nog tot in 2023 moeten wachten. Maar hoe verschillend is die remake nu van het origineel?

Het antwoord krijgen we van YouTuber Cycu1. In een vergelijkingsvideo plaatst hij de beelden van de ‘oude’ versie tegenover die van de nieuwe versie.

Zo krijg je een idee van hoe de graphics er gaan uitzien en hoe de verbeterde audio zal klinken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)