Cities: Skylines is nu gratis in de Epic Games Store

Gamers die in een ver verleden fan waren van het geweldige SimCity krijgen met Cities: Skylines een fantastisch alternatief aangeboden. En dit, helemaal gratis deze week.

Cities: Skylines, door velen omschreven als de spirituele opvolger van EA’s SimCity-reeks is deze week gratis te downloaden via de Epic Games Store.

Cities: Skylines werpt een moderne blik op de klassieke stadssimulatie. Het spel introduceert nieuwe spelelementen om de spanning en ontberingen van het creëren en onderhouden van een echte stad te realiseren, terwijl het uitbreidt op een aantal gevestigde stijlfiguren van de stadsbouwervaring.

Van de makers van de Cities in Motion franchise, heeft het spel een volledig gerealiseerd transportsysteem. Het bevat ook de mogelijkheid om het spel aan te passen aan je eigen speelstijl, als een mooi tegenwicht voor de gelaagde en uitdagende simulatie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)