“Als WWE 2K22 flopt, dan gaan we in zee met EA” zegt WWE-organisatie

Nog één keer slapen en dan is het tijd om mijn spandex broek aan te trekken en me in de ring te begeven tussen zweterige mannen. WWE 2K22 komt namelijk uit, en deze release kan wel eens de belangrijkste van allemaal worden. Door de slechte prestaties van de vorige game, zou WWE de beslissing kunnen nemen om de samenwerking met 2K te stoppen en hun franchise naar andere oorden te verhuizen, EA lonkt om de hoek.

We kunnen de enorme teleurstelling omtrent WWE 2K20 nog steeds niet van ons afzetten, daarom is onze hoop voor WWE 2K22 zo groot, dat 2K deze keer wel de perfecte move uitvoert om de franchise terug op het juiste spoor te krijgen. 2K besloot om een sabbatjaar in te plannen, en alle extra tijd en focus die ze hierdoor creëerde, volledig op WWE 2K22 toe te spitsen.

Niet alleen door foute beslissingen werd WWE 2K20 een miskleun, maar eventuele bezuinigingen zouden ook aan de basis liggen van deze mislukking. Door al deze taferelen zou de samenwerking tussen WWE en 2K enorm in het gedrang komen. Hierdoor zou WWE op zoek zijn naar een nieuwe partner, om hun franchise nieuw leven in te blazen.

EA zou de eventuele nieuwe partner van WWE kunnen worden. Er zouden al gesprekken ontstaan zijn tussen de twee giganten. Of deze samenwerking goed nieuws is voor de vele WWE fanaten, is nog maar de vraag natuurlijk. Ik ben zelf enorme fan van het WWE universe, en hoop dat WWE 2K22 een topper van formaat wordt, zodat WWE toch besluit om de samenwerking met 2K te behouden. De overeenkomst tussen WWE en 2K ging om een periode van zes jaar, en laat het nu net toevallig zijn dat het einde van het contract in zicht is.

Via Twitter deelde Mike Straw van Fightfull Wrestling deze info.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.