Flitsende pre-launch trailer van Ghostwire: Tokyo uitgebracht

ghostwire-tokyo

Ik denk dat er weinig te zeggen valt over het feit hoe goed dat Ghostwire: Tokyo er uit ziet. Tijdens de State of Play stream van Sony gisterenavond kregen we nieuwe beelden te zien van de game van Bethesda en Tango Gameworks.

De actie-adventuregame heeft als belangrijkste verhaalelement dat er door een bizarre gebeurtenis 99 procent van de stad verdwenen is. Je kruipt in de huid van Akito, als je wakker wordt in Tokio als één van de weinige overlevenden na deze mysterieuze gebeurtenis.

Het spel komt op 25 maart uit voor PlayStation 5 en pc.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.