Stranger of Paradise Final Fantasy Origin-demo nu verkrijgbaar

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin

Vanaf vandaag is er een demo van Stranger of Paradise Final Fantasy Origin verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One. Dit als voorgerechtje naar aanleiding van de release op 18 maart.

Deze derde demo biedt spelers de kans om vertrouwd te raken met de nieuwe, actiegerichte gevechten van de game, het diepgaande, aanpasbare jobsysteem en de bekende, maar mysterieuze wereld die is gebaseerd op die van de allereerste game in de Final Fantasy-serie.

Spelers kunnen de vorderingen die ze maken in deze nieuwste demo overzetten naar de volledige game, zodat ze hun reis na de lancering naadloos kunnen voortzetten.

In de demo kunnen spelers de Pravoka Seagrot en de Western Keep verkennen, nieuwe vechtstijlen proberen – inclusief die van nieuwe jobs die niet beschikbaar waren in de vorige twee demo’s – en nieuwe vijanden verslaan. Daarnaast kunnen spelers de multiplayer-functie van de game proberen, waarmee maximaal drie spelers tegelijk als online-team tegen monsters kunnen vechten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)