Nieuwe gameplay trailer voor het naar oktober uitgestelde Forspoken

Forspoken

Het zijn toch deugnieten daar bij Square Enix vind ik. Eerst stellen ze Forspoken uit naar oktober van dit jaar, en gisteren pakken ze uit met een nieuwe gameplay trailer. (Duw het mes nog maar wat dieper in de wonde denk ik dan)

De nieuwe gameplay-beelden van de trailer tonen hoe Frey Holland probeert te overleven in de wereld van Athia terwijl ze door uitgestrekte landschappen reist.

De trailer geeft spelers ook een indruk van de prachtige, maar dodelijke vijanden die ze op hun pad zullen vinden en magische krachten die ze kunnen gebruiken wanneer de game op de nieuwe releasedatum van 11 oktober 2022 verschijnt voor PlayStation 5 en pc.

De nieuwe gameplay-trailer toont hoe Frey met hernieuwd zelfvertrouwen de uitdaging aangaat om Athia en zijn mensen te redden, en de beproevingen die ze ondergaat in de onbekende wereld waar ze op mysterieuze wijze naartoe is getransporteerd. Spelers krijgen ook al enkele magische vaardigheden te zien die Frey tijdens haar reis zal leren, zoals ‘Storm Dart’, waarmee spelers elektrische ladingen kunnen uitstoten, en de ‘Eagre’-actie die spelers muren van water laat besturen.

De gameplay-beelden introduceren ook de verwoestende impact van de ‘Break’, een verwoestend goedje dat alles wat het in Athia aanraakt corrumpeert, inclusief mensen en dieren. De trailer toont diverse gecorrumpeerde wezens die spelers in de game kunnen verwachten, waaronder de reusachtige Gigas, de vliegende Apsaravis en meer. Spelers maken ook kennis met de woeste draak die Frey in Athia ‘verwelkomt’. Tijdens het intense gevecht met dit angstaanjagende wezen gebruikt Frey haar razendsnelle, magische parkour- en gevechtsvaardigheden om zijn brute aanvallen te ontwijken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)