Colin Farrell krijgt eigen serie als The Penguin uit The Batman

The Batman The Penguin Colin Farrell

The Batman is een doorslaand succes. De film staat bovenaan de hitlijsten en dat is naar mijn mening niet geheel onterecht. Robert Pattinson zet een meesterlijke Batman neer, maar ook de andere acteurs schitteren elk in hun rol.

De onherkenbare Colin Farrell is heerlijk als Oswald “Oz” Cobblepot aka The Penguin. Hij mocht in de drie uur durende film wat meer screentime krijgen volgens mij en daar gaat DC een mouw aan passen in de vorm van een serie voor de streamingdienst HBO Max.

Wanneer de reeks, met The Penguin als werktitel, gaat verschijnen is niet bekend. Maar de regisseur van The Batman, Matt Reeves, is een van de vier executive producers, dus de lore en sfeer uit de film lijkt gegarandeerd.

In onze review van The Batman loofden we deze sfeer, die constant iets onheilspellends heeft. De stilistische, minimalistische shots verdienen dan ook een dikke pluim, want dit maakt van The Batman echt wel een cinematografisch hoogstandje.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.