Kleurrijke Apple Arcade-racer Agent Intercept komt deze maand naar consoles

Hou je van een flinke portie combat, achtervolgingen en een leven als spion, dan zal Agent Intercept je zeker aanspreken.

Deze titel die reeds beschikbaar is op pc en Apple Arcade komt eind deze maand naar PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

De game doet ons wat denken aan een andere legendarische game, namelijk Spy Hunter. Anyway zoals gezegd voor de fans van heerlijke arcadeachtige actie en spionagefilms à la James Bond en The King’s Man.

Het concept is simpel: Infiltreer op exotische locaties achter het stuur van de Sceptre, een superauto die is uitgerust met de nieuwste hightech-wapens en die je in een oogwenk kunt veranderen in een speedboot, een straaljager en een terreinwagen. Race tegen vijandelijke vijanden en neem een andere positie in met behulp van spionagegadgets en -wapens.

Met dank aan Diego VH om dit bericht in te sturen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)