Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Sword & Shield—Astral Radiance aangekondigd

Pokémon

Er zijn nog heel wat mensen die Pokémonkaarten verzamelen. En heel wat van die kaarten zijn bovendien heel wat centjes waard. Niet meer dan normaal dus dat er heel wat mensen ook geld investeren in deze kaarten. Binnenkort komt er nog een nieuwe lading bij trouwens.

The Pokémon Company International heeft de nieuwe Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Sword & Shield—Astral Radiance aangekondigd. Deze is vanaf 27 mei 2022 wereldwijd verkrijgbaar.
 
Sword & Shield—Astral Radiance is geïnspireerd op het videospel Pokémon Legends: Arceus en bevat uiteenlopende Hisuian Pokémon en kaarten met artwork van de regio Hisui. De uitbreiding introduceert tevens het nieuwe spelmechanisme Radiant Pokémon. Hierbij worden Shiny Pokémon afgebeeld in geëtst artwork. Radiant Pokémon hebben gewoonlijk een krachtige Ability of aanval die invloed kan hebben op het Pokémon TCG-metaspel. Spelers kunnen slechts één Radiant Pokémon in hun deck opnemen.
 
Daarnaast houdt Sword & Shield—Astral Radiance sterk vast aan Pokémon VSTAR en bevat het een speciale Trainer Gallery-deelset van 30 kaarten met artwork van populaire Trainers en Pokémon.
 
In de uitbreiding zitten de volgende opvallende kaarten:

  • 3 Radiant Pokémon
  • 8 Pokémon VSTAR
  • 21 Pokémon V en 2 Pokémon VMAX
  • Meer dan 20 Trainer-kaarten

Sword & Shield—Astral Radiance zal verkrijgbaar zijn in booster packs, Elite Trainer Boxes en speciale collecties.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)