De eerste Elden Ring No Death Speedrun is voltooid in 2 uur

Elden ring

Straffe kerels! Dat zijn het! Die kerels die games als Elden Ring uitspelen. Maar kerels die dat doen in twee uur tijd, zonder ook maar één keer dood te gaan? Dat zijn helden! Ben jij zo’n held? Ik alvast niet…

Kudos dus voor deze gamer, genaamd not niko bellic. Hij slaagt erin Elden Ring uit te spelen in iets meer dan twee uur, maar wel zonder één keer dood te gaan.

Hoedje af voor deze man. De wereld van Elden Ring is immers gigantisch en de bazen zijn niet van de poes.

Opgelet, de video duurt 2u35 minuten en bevat uiteraard spoilers!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)