Het originele Dying Light heeft zijn next-gen PS5-patch te pakken

Het originele Dying Light (2015) blijft voor mij nog steeds een must play. Ik speelde het origineel op PS4 en kocht me recent de Enhanced Version op Xbox. Met de komst van de next-gen patch op PS5 kan ik je het origineel trouwens van harte aanbevelen. De Xbox next-gen patch laat nog even op zich wachten. (Maar is wel onderweg)

Als je Dying Light nu aan een lage(re) prijs aanschaft en uitspeelt, dan zal rond dat moment ook Dying Light 2 voordeliger zijn in prijs. Dus win-win heet dat.

De PS5 Dying Light patch voegt verschillende nieuwe modi toe om te spelen. Performance mikt op 60 frames per seconde bij een resolutie van 1080p, terwijl High-Resolution gaat voor 30 FPS bij 4K. Balanced slaat de middenweg in, met een doel van 60 FPS bij 1440p.

De PS4 Pro krijgt ook een update, met een maximum van 30 FPS.

Zoals gezegd laat de Xbox-patch nog even op zich wachten. De Xbox Series X richt zich met zijn modi op vergelijkbare resoluties en framerates als de PS5, terwijl de Series S en Xbox One een Performance-modus (1080p en 30 FPS) en Resolution-modus krijgen, gericht op 1440p en 30 FPS.

Op Techlands blog kan je alles nog eens in detail nalezen als je dat wil.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)