2K onthult Tiny Tina’s Wonderlands’ Season Pass

Tiny Tina

Als je tegenwoordig een game uitbrengt, dan hoort daar een Season Pass bij. Of in mensentaal: betalen als je extra content wil. Iets wat ook voor Tiny Tina’s Wonderlands het geval is.

Vandaag hebben 2K en Gearbox Software nieuwe details onthuld over wat fans kunnen verwachten van de post-launch content in de Tiny Tina’s Wonderlands Season Pass.

De Season Pass is afzonderlijk verkrijgbaar of als onderdeel van de Chaotic Great Edition en bevat vier nieuwe post-launch content drops met straffe eindbazen en onbekende settings, een zevende class die het Multiclass-systeem nog verder uitbreidt, en een reeks cosmetica in het Butt Stallion Pack.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)