Creepy trailer voor Sony Pictures horrorkortfilm Blink

Sony Pictures serveert ons een blik op Blink, de eerste originele kortfilm van ScreamGems. Op 13 maart krijgen we op SXSW de première te zien. Daarna is deze exclusief via YouTube te bekijken.

Het verhaal gaat als volgt:

Nadat ze met geweld uit een raam is geduwd, wordt Mary wakker in het ziekenhuis, bijna volledig verlamd. Gevangen in haar eigen lichaam, kan Mary alleen communiceren door met haar ogen te knipperen. Ze probeert de verpleegster te waarschuwen dat een sinistere, onmenselijke kracht haar probeert te doden. Maar wanneer er vreemde dingen om haar heen beginnen te gebeuren, realiseert ze zich dat het misschien te laat is om het te stoppen.

Blink is de eerste kortfilm van Screen Gems (Sony Pictures’ genre label) en Ground Control’s horror film lab Scream Gems. Scream Gems richt zich op de ontwikkeling en productie van horror genre proof-of-concepts en heeft als doel om samen te werken met opkomende filmmakers om horror shorts te produceren met het primaire doel om nieuwe, originele content te ontwikkelen tot speelfilms.

Blink moet hiervan dus het eerste resultaat worden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)