2K toont endgame content voor Tiny Tina’s Wonderlands

Binnenkort ligt Tiny Tina’s Wonderlands in de rekken. Een game waar je als fan van het Borderlands-universum ongetwijfeld heel wat plezier zal aan beleven. Maar ook als je het verhaal hebt uitgespeeld is het nog lang niet gedaan.

Daar zal de endgame content voor zorgen. Of met andere woorden de Chaos Chamber, willekeurig gegenereerde dungeons. En we weten allemaal waar die dungeons goed voor zijn: vette loot!

De Chaos Chamber is een herspeelbare dungeon-ervaring die spelers de taak geeft om door een reeks willekeurige kamers en eindbazen te knallen in ruil voor buit van hoog niveau.

Yummie!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)