Bethesda gaat Fallout 76 nog zeker 5 jaar voorzien van content

Fallout-Amazon-tv-series

Ben je fan van Fallout 76 en een trouwe speler, dan zit je nog zeker goed voor zo’n 5 jaar spelplezier zegt Bethesda.

Dat liet Fallout 76 Design Director Mark Tucker weten in een interview met de Australische site AusGamers. Hij zegt daarin het volgende:

Het grappige is dat als ik kon delen wat er op deze andere monitor hier staat, je het graag zou willen zien, want het is een vijfjarenplan waar ik aan werk. We hebben lange termijn plannen, en dingen worden een beetje vager hoe verder we gaan, omdat we aanpassen en aanpassen als dingen opduiken en we zien wat spelers willen en wat ze doen. Maar op dit moment besteed ik veel tijd aan het plannen van die drie- en vijfjarige routekaart. De drie-jaar roadmap is een stuk meer begrepen en bekend, bij vijf jaar wordt het een beetje vager, maar we zijn toegewijd aan het updaten van Fallout 76.

De boodschap aan onze spelers is, er moet geen reden zijn om te denken dat we niet doorgaan met het updaten van deze game. We hebben dingen die we doen om ervoor te zorgen dat we updates voor de game kunnen blijven produceren voor een lange periode. We hebben een hoop leuke, coole dingen waar ik niet kan wachten om mensen over te vertellen. Dingen die verder gaan dan dit jaar.

Het is dus nog steeds niet te laat om met Fallout 76 te beginnen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)