“GTA VI neemt spelers mee voor een reis rond de wereld en is goed voor 500 uur spelplezier”

Als er één iemand is die ik reeds mijn hele carrière ken, niet persoonlijk maar wel door zijn vele, al dan niet controversiële analyses, dan is dat Wedbush Securities-analist Michael Pachter.

En als er dan één game is waar de man ook zijn zegje moet over doen, dan is dat natuurlijk GTA VI.

Volgens zijn bronnen zal GTA VI meerdere locaties bevatten, en dit uit alle voorgaande games in de franchise. Het spel zou zo groot kunnen worden dat je maar liefst 500 uur nodig hebt om het uit te spelen voegt hij er nog aan toe.

Hieronder citeren we zijn analyse:

“GTA VI is al sinds 2014 in ontwikkeling. Ze schreven toen misschien nog geen code toen ze het verhaal aan het uitdokteren waren, maar in 2015 schreven ze wel code. Iedereen die zo naïef is om te denken dat Rockstar met zijn 2000 werknemers op hun kont zit met hun duimen te draaien… Nee, dat doen ze niet, deze jongens werken zich uit de naad om geweldige content te maken, maar GTA VI gaat 10 jaar of langer duren. De reden is, naar ik begrepen heb, dat het een mash-up is van Vice City, San Andreas, Liberty City (dus GTA III), en Europa, Londen zeker. Je zult overal op die continenten kunnen komen en je zult missies hebben die je naar al die plaatsen brengen.

Het zal waarschijnlijk letterlijk een spel van vier of vijfhonderd uur zijn tegen de tijd dat ze het uit hebben. Dat is wat ze nu aan het doen zijn, dat is wat ze van GTA VI hebben gemaakt. Ik snap het omdat ze zeggen, we gaan je 60 dollar vragen en dan gaan we je een online ervaring geven en je gaat drugs moeten vervoeren van Londen naar LA, je gaat door de haven in Miami moeten gaan. Ze gaan al deze echt coole dingen doen.”

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)