Halo Infinite Multiplayer: Seizoen 2 krijgt als titel Lone Wolves mee

Op 3 mei start Season 2 van Halo Infinites multiplayer. En aangezien ik alles al heb uitgespeeld, inclusief de events, zit ik keihard te wachten op de start van Season 2. Wat mogen we zoal verwachten?

Om te beginnen de titel: Season 2 krijgt namelijk als titel Lone Wolves mee. Daar hoort uiteraard een nieuwe battle pass bij, en nieuwe content zegt creative director Joseph Staten in een nieuwe blog.

“Season 2 zal natuurlijk met zijn eigen Battle Pass worden gelanceerd, maar zal ook ten minste één nieuwe Big Team Battle map, genaamd Breaker, en een nieuwe Arena map, genaamd Catalyst, bevatten.”

Beide zouden live gaan op 3 mei bij de start van Season 2: Lone Wolves.

Daarnaast een nieuwe spelmodus, genaamd Last Spartan Standing, een gratis speltype free for all, en een ander nieuw speltype genaamd Land Grab, plus de terugkeer van een bijgewerkt, favoriet speltype, King of the Hill.”

Ook achter Lone Wolves zit een verhaal zegt hij: “De officiële naam en thema voor Seizoen 2 is Lone Wolves. Met ‘Thema’ bedoelen we een kerngedachte dat de creatie van veel, maar niet alle, inhoud van een seizoen stuurt. Lone Wolves Spartanen zijn jagers. Spoorzoekers. Het zijn vindingrijke improvisatoren, die diep in vijandelijk gebied opereren zonder bevoorrading of ondersteuning. Ze zijn woest, ruig, en werken het liefst alleen – maar ze zijn nog steeds loyaal aan de Spartaanse roedel.

Klinkt veelbelovend denk ik dan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

2 gedachten over “Halo Infinite Multiplayer: Seizoen 2 krijgt als titel Lone Wolves mee

  1. Komen hier nog bezoekers of zitten jullie hier voor het plezier te schrijven ? Ik vrees dat de jeugd al lang overgeschakeld is naar youtube (en engelstalige pers). De hoogdagen van telenet games zijn voorbij, this ship has sailed … Time to move on

    1. Hey Jules, bedankt voor je bezorgdheid.
      Ik kan je alvast geruststellen en meegeven dat we met deze website niet tegen een witte muur aan het roepen zijn. Je hoeft je dus geen zorgen te maken.
      Groeten en tot snel!

Reacties zijn gesloten.