Sony kondigt State of Play aan voor 9 maart

Via een bericht heeft Sony laten weten dat we morgen, 9 maart, een nieuwe State of Play voorgeschoteld krijgen.

We hoeven echter geen spectaculaire aankondigingen te verwachten. De showcase zal ongeveer 20 minuten duren en de aandacht zal vooral uitgaan naar games ontwikkeld door Japanse studio’s. Ook zullen er een aantal updates van andere ontwikkelaars gegeven worden.

De showcase is via Youtube en Twitch te volgen om 23:00 uur Belgische tijd.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.