Verbazingwekkende trailer voor Netflix’ Is It Cake?

Kookprogramma’s? Voor mij het ideale programma om in slaap te vallen in de zetel. Jan, Piet, Joris of Korneel? Allemaal kunnen ze koken. En ik niet. Maar wat de kandidaten in Is It Cake? bakken, dat is echt wel zot. En dat ga ik misschien wel bekijken op Netflix.

Ik kan niet koken of bakken, maar ik eet wel graag. En als jij iemand bent, die net als ik, gek is op cake en patékes, dan zal onderstaande trailer voor Is It Cake? jouw zeker verbazen.

In dit programma bakken de kandidaten namelijk een cake in de vorm van echte voorwerpen. En dan mag jij raden welke de cake is, en welke de echte.

Impressed? Check dan onderstaande trailer en laat je mond openvallen van verbazing…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)