Nieuwe trailer voor Marvel Studios’ Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Doctor Strange In The Multiverse of Madness Marvel Studios

Ik ken heel wat superhelden uit het MCU maar iemand waar ik niet zo vertrouwd mee ben is Doctor Strange. Misschien moet ik maar eens verdiepen in die kerel. De echte fans die kunnen alvast uitkijken naar de release van Doctor Strange 2.

In Marvel Studios’ Doctor Strange in the Multiverse of Madness onthult het MCU de Multiverse en verlegt het zijn grenzen verder dan ooit tevoren.

Met de hulp van bekende en nieuwe helden verkent Doctor Strange de gevaarlijke realiteiten en uithoeken van de Multiverse en neemt hij het op tegen een mysterieuze, nieuwe vijand.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)