Kirby and the Forgotten Land-trailer vertelt je alles wat je moet weten

Kirby En De Vergeten Wereld

Later deze maand ligt Kirby and the Forgotten Land in de winkelrekken. Fans die graag weten wat hen te wachten staat, moeten zeker onderstaande overzichtstrailer checken.

Zweef een gloednieuw avontuur tegemoet als de fluffy Kirby. Verken 3D-stadia terwijl je een mysterieuze wereld ontdekt, Waddle Dees redt en het woeste Beast Pack verslaat. Kopieer vijandelijke vaardigheden of inhaleer voorwerpen uit de echte wereld om te transformeren met behulp van de Mouthful Mode.

Goed om weten, in de Nintendo eshop is nu ook een gratis demo beschikbaar.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)