Je kan GTAV en GTA Online voor Playstation 5 en Xbox Series X|S nu pre-loaden

Op 15 maart maken GTAV en GTA Online hun opwachting in een nieuw next-gen tijdperk. Als je graag vanaf de eerste minuut met de game(s) aan de slag wil, dan kan je deze vanaf nu pre-loaden.

Grand Theft Auto V en Grand Theft Auto Online zijn nu beschikbaar om te pre-loaden voor wie de game heeft gepreorderd via de PlayStation 5 console store of Microsoft Store laat Rockstar weten.

Deze nieuwe versies van GTAV en GTA Online zoals Rockstar het zelf omschrijft bevatten nieuwe grafische modi, waaronder een resolutie tot 4K, een framerate tot 60 frames per seconde, verbeterde texture-kwaliteiten, HDR-opties en ray tracing, snellere laadtijden, meeslepende 3D-audio, platform-specifieke functies, en nog veel meer.

Bovendien kun je de Story Mode-voortgang van je PS4 of Xbox One nu overzetten door een save te uploaden naar de Rockstar Games Social Club. Zo kun je je GTA Online-personage vanaf 15 maart migreren.

Wie zijn reis wil voortzetten op de nieuwste generatie consoles, krijgt ook een volledig omgebouwde Karin S95 die door de experts van Hao’s Special Works in een nieuw jasje is gestoken. Daarnaast ontvang je een nieuwe Hao’s Special Work Racing Outfit en een nieuwe Cameleon verfset die op alle voertuigen kan worden gebruikt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)