Blizzard kondigt nieuwe World of Warcraft uitbreiding aan in april

World Of Warcraft Shadowlands Eternity's End

Met een reeks voorjaarsaankondigingen hoopt Blizzard een geslaagde vervanging van BlizzConline te realiseren. De volgende uitbreiding voor World of Warcraft en Hearthstone en een nieuwe mobiele game die zich afspeelt in het Warcraft-universum, zullen in de komende drie maanden worden bekendgemaakt.

Op 15 maart is Blizzard van plan de eerste Hearthstone-uitbreiding van 2022 aan te kondigen. Er zullen dit jaar in totaal drie uitbreidingen zijn. We krijgen ook veranderingen te zien in de core set van het spel en een roadmap van de ontwikkelingsplannen voor de rest van het jaar.

De huidige uitbreiding van World of Warcraft, Shadowlands, zit aan het laatste stuk content met patch 9.2 Eternity’s End. Fans discussiëren al enige tijd over de volgende uitbreiding en proberen te voorspellen waar het verhaal over zou gaan. Blizzard is van plan om de volgende WoW-uitbreiding op 19 april te onthullen, ze laten in een blogpost weten dat ze enthousiast zijn om te laten zien waar ze de laatste jaren hard aan gewerkt hebben.

Tot slot was het eerder al bekendgemaakt dat Blizzard aan een mobiele Warcraft-game werkt. In mei moeten de eerste details over die game naar buiten komen.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

2 gedachten over “Blizzard kondigt nieuwe World of Warcraft uitbreiding aan in april

Reacties zijn gesloten.