Motive Studio kondigt Developer Livestream voor Dead Space Remake aan op 11 maart

Dead Space Remake

Je zou bijna vergeten dat we binnenkort een remake van het iconische Dead Space voorgeschoteld krijgen. Buiten de onthulling van EA vorig jaar, ontvingen we nog niet veel info. Daar gaat nu verandering in komen.

Via Twitter deelde ontwikkelaar Motive Studio mee dat we aankomende vrijdag een Developer Livestream van de game kunnen volgen om zo fans een vroege blik te gunnen op de ontwikkeling van de game en wat er allemaal komt kijken bij de remake van een spel.

Of we ook een release datum zullen krijgen, valt nog af te wachten.

De livestream is vrijdag te volgen via Youtube om 19:00 uur Belgische tijd.

Dead Space Remake zal verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.