Gerucht: Sony werkt samen met Amazon aan een God Of War-televisiereeks

Het zijn gouden tijden voor de liefhebbers van games en televisiereeksen. We werden de voorbije maanden verwend met series van The Witcher en League of Legends op Netflix én deze maand verschijnt op Paramount+ het langverwachte Halo: The Series.

Volgens de Amerikaanse website Deadline, mogen we binnen afzienbare tijd een nieuwe serie die gebaseerd is op een game aan het lijstje toevoegen. Want de breinen achter The Expanse, Mark Fergus en Hawk Ostby, zouden aan het roer staan van het project.

Veel details zijn er nog niet bekend, maar volgens de betrouwbare bronnen van Deadline wordt er op dit moment gewerkt aan het script voor de live action serie met Kratos in de hoofdrol.

Amazon is op dit moment in onderhandeling met Sony om de serie exclusief op hun streamingdienst Prime te krijgen.

Sony werkt op dit moment ook aan een serie gebaseerd op The Last of Us die te zien zal zijn op HBO.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.