Soulslike Dolmen verschijnt 20 mei

Dolmen is zo een van die games die de mosters is gaan halen bij zowel de Soulslike games als bijvoorbeeld The Purge. Dat is natuurlijk geen garantie op succes. Gelukkig heeft het team nog een paar maand de tijd om de game af te stellen.

Dolmen is een third-person RPG die ons meeneemt naar een kosmische horror sciencefiction-setting. De game is beschikbaar vanaf 20 mei en dit op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Vandaag krijgen we een nieuwe trailer waarin de co-op en multiplayermodi te zien zijn. Spelers kunnen het samen opnemen tegen eindbazen, aangezien spelers voor elk eindbaasgevecht kunnen instappen. Een speciale Day One Edition zal ook beschikbaar zijn, met een unieke set Rebel Armour en wapens.

Dolmen speelt zich af in een sciencefiction-universum waarin de mensheid meerdere sterrenstelsels gekoloniseerd heeft, en ze gebruik maken van genetische manipulatie om zich te beschermen tegen de gevaarlijke omstandigheden. Je speelt op een verre planeet, Revion Prime, terwijl je probeert de mysteries van een buitenaards ras, corrupte bedrijven en onbekende dimensies te ontrafelen.

Een buitenaards ras genaamd de Vahani lijkt de touwtjes in handen te hebben. Dit ras reist door het universum en past de genetische kenmerken van andere soorten aan, maar het valt nog te bezien of hun intenties nobel of meer kwaadaardig zijn.

Vermoedelijk is een kristal genaamd de Dolmen de sleutel tot hun werk; Revion Prime heeft er veel van en jij moet de geheimen zien te ontrafelen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)