Halo Infinites campagne co-op zal niet klaar zijn bij de start van Season 2 in mei

Halo Infinite

Bij launch was Halo Infinite nog niet helemaal klaar. Er waren namelijk twee spelmodi die ontbraken. Eentje van die spelmodi was de mogelijkheid om de campagne in coöp te spelen. Normaal zou deze in mei verschijnen, maar dat blijkt niet het geval te zijn.

343 Industries heeft aangekondigd dat deze modus niet beschikbaar zal zijn in mei wanneer season 2 van start gaat. Het zal, zo schrijft de studio, “later” verschijnen, al geven ze daar geen datum mee.

We streven er nog steeds naar om campaign network co-op later in seizoen twee te leveren, en we zullen een releasedatum daarvoor en voor split-screen co-op delen zodra we kunnen,” zei het hoofd van creative van de game, Joseph Staten. “Het gaat meer tijd kosten om een hoogwaardige, volwaardige 4-player netwerk co-op ervaring te landen in de enorme, wijd open wereld van Halo Infinite.

Het lijkt waarschijnlijk dat split-screen voor co-op op hetzelfde moment zal komen, hoewel het bedrijf dat niet bevestigde. “We zetten ons ook in voor een geweldige split-screen co-op-ervaring voor twee spelers op alle Xbox-consoles, van de originele Xbox One tot en met Xbox Series X – de niet-lineaire, wijd-open secties van de Campaign vormen enkele grote uitdagingen voor split-screen die ons meer tijd hebben gekost om op te lossen,” schreef Staten.

We zullen dus nog even geduld moeten hebben.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)