Keanu Reeves speelt Batman in DC League of Super-Pets

Robert Pattinson levert een schitterende prestatie in The Batman. Hij treedt daarmee heel waardig in de voetsporen van Ben Affleck en Christian Bale. De volgende in het rijtje is niemand minder dan Keanu Reeves.

In de op stapel staande film DC League of Super Pets zal Keanu Reeves de stem inspreken van Bruce Wayne / Batman, de eigenaar van Ace the Bat-Hound. Weetje: de hond zijn stem zal ingesproken worden door stand up comedian Kevin Hart.

DC League of Super-Pets gaat op 18 mei in première in de cinema.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)